Kqyreni çka i ndodh veshit nëse vendosni hudër! (video)

Shumë hulumtime kanë tregue për efektet e hudrës në trupin tonë.

Por, çka ndodh nëse nji grimcë hudre e vendosim në vesh?

Nëse vueni nga dhimbja e veshit, bllokimi i tij, bezdisja nga kumbimi i vazhdueshëm, thjesht vendosni copë hudre dhe gjithçka ka me u rregullue.

Hudra konsiderohet si nji antibiotik dhe agjent anti inflamator shumë i mirë, prandaj asht shumë efektive të vendosni nji thelb hudër në vesh për me i kurue infeksionet dhe dhimbjet e shpeshta të kresë.

Këtë gja asht mirë ta bani para se me flejt dhe me lanë hudrën tanë natën në vesh.

Si të përdorni hudra për me ndalue dhimbjen nga infeksionet për 15 minuta dhe të pastroni infeksionin krejtësisht mbrenda 48 orëve:

1-Prisni nji thelb të vogël hudre

2-Mbështilleni atë pjesë me nji letër

3-Vendoseni hudrën e mbështjellun në kanalin e veshit. Mos e shtyni shumë, thjesht leni siç kishit me vendosë nji ndigjuese.

Shperndaje në: