Melania Trump operohet, kjo ishte arsyeja

Zoja e Parë e SHBA’ve, Melania Trump ju ka nënshtrue nji operacioni kirurgjik, njoftoi zadhanësja e saj, Stephanie Grisham.

“Këtë mëngjes Zoja e Parë Melania Trump ju nënshtrue nji trajtimi në veshka. Procedura ishte e suksesshme dhe nuk kishte komplikime”, tha zadhanësja e Melania’s në nji deklaratë për CNN.

Zoja e Parë Melania Trump ju nënshtrue operacionit të veshkave në Qendrën Mjekësore Ushtarake Kombëtare “Walter Reed” pranë Washingtonit.

 

Shperndaje në: