Lutfi Haziri kërcënon PDK’n

Lutfi Haziri

Mbas deklaratave të mbramshme nga Ministri i PDK’s, Abelard Tahiri, se kjo Qeveri e tanishme nuk ka asnjë rrezik që të rrxohet, sidomos të ndodhë nji rrezik nga partia opozitare LDK. I menjihershëm ka qenë reagimi sot nga kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri.

Nënkryetari i LDK’s, Lufti Haziri, ka reague ndaj Ministrit të PDK’s, tue thanë se PDK’s jau dijnë të bamat si dhe e ka porositë atë të baj gati dokumentet e t’i bartë nga zyrat e shtetit.

“Në vend të reagimit për Abelardin e drejtësisë. Abelard, për ironi, adresa e LDK është në rrugën UÇK pn. Aty na gjeni. Ne jau dimë adresën dhe të bëmat. Bani gati boxat me i bartë nga zyrat e shtetit!”, ka shkrue ai në Facebook.

Shperndaje në: