Shefqet Krasniqi ekskluzivisht flet për Ramazanin në RROKUM (video)

Imami Shefqet Krasniqi, po flet ekskluzivisht në Televizionin Rrokum për vlerat dhe madheshtinë e Ramazanit, në ditë e parë të tij.

Për ma shumë shihne videon e plotë:

 

Emisioni i plotë: 

 

Shperndaje në: