S’ban pa e ngue këtë video, Gashi e fyen keq Halitin!

Nji përplasje verbale ka ndodh në mes të kryesuesit të seancës së Kuvendit, Xhavit Halitit dhe deputetit të LDK’s, Arben Gashit.

Derisa ky i fundit kërkonte fjalën për t’ju kundërpërgjigj akuzave të deputetit Milaim Zeka për LDK’n dhe Ibrahim Rugovën, kryesuesi Xhavit Haliti, nuk ja ka dhanë fjalën tue i thanë se askush nuk ja ka përmend emnin.

Deputeti Gashi reagoi tue i thanë Halitit “Balosh ama fjalën”, ”mashtrues”, por ndigjohet edhe teksa i thotë “le të shkon në rrotë të samës”, përcjell KP.

Atij ju ka kundërpërgjigj kryesuesi Haliti, tue i thanë “qen bir qeni” dhe fjalë të tjera.

 

Shperndaje në: