Numër i vogël i deputetëve kosovarë po ngjinojnë, qe kush janë! (foto)

Numër i vogël i deputetëve të Kosovës janë tue ngjinue, me rastin e Muejit të Shejt të Ramazanit.

Mirëpo, gjatë seancës së djeshme parlamentare, ku në rend të ditës ishte votimi për gjyqtarët e Kushtetueses, disa prej tyne iftarin e përfunduen në objektin e Parlamentit.

Ishin deputetët; Duda Balje, Ganimete Musliu, Allbert Kinolli, Bahrim Shabani si dhe Mërgim Lushtaku, të cilët shihen në nji fotografi me gota ujë në duer.

Shperndaje në: