Hamburg’u merr këtë vendim për kerret e vjetra me naftë

Hamburgu, një qytet në veri të Gjermanisë, do të vendosë me 31 Maj ndalesën e vozitjes së kerreve të vjetra me naftë në dy rrugë, njoftuen sot autoritetet e qytetit.

Kjo, simbas Reuters, po përkeqëson presionin mbi Volkswagen gjermane dhe kompani të tjera automobilistike për të ba korrigjime në modelet që ndotin mjedisin.

Shperndaje në: