2 vjet burg për Nikolla Gruevskin, 6 vjet e 6 muej për Popovskin

Gjykata Penale e Shkupit shpalli fajtor për rastin “Tanku” ish kryeministrin Nikolla Gruevski, të cilit ju shqiptue dënimi prej 2 vjet heqje lirie dhe ndihmësministrit Gjoko Popovski me 6 vjet e 6 muej burgim.

Shperndaje në: