‘Tuneli toblerone’ asht tendenca e momentit, shihni këto pamje! (foto +18)

Tendencat e reja sjellin metoda të ndryshme për me arritë linjat e përsosuna të trupit, për me qenë gati për sezonin veror.

Ndryshe nga grimi apo veshja, trendi i trupit nuk asht diçka që mundet me ndryshue simbas sezonit.

Kjo fokusohet ma së shumti tek trupi tue dhanë disa rregulla që do të jenë të pranueshme nga të gjithë.

Trendi ma i ri quhet “Tuneli toblerone” që i referohet hapsinës që ka çokollata e njoftun.

Quhet i tillë mbasi bahet fjalë për nji trekëndësh që formohet në mes të kambëve, si dhe forma e hollë e belit dhe të pasmet e gjana, gja që konsiderohet tepër joshëse.

Këtë lloj tendence kemi me pa te blogeret e njoftuna apo persona VIP që po mundohen me arritë format e duhuna për sezonin veror.

 

 

 

Shperndaje në: