Gjykata sot jep vendimin për rastin ‘Medicus’

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë në ri gjykimin e mjekëve të klinikës “Medicus”, Lutfi Dervishit, i cili akuzohet për trafikim me qenie njerëzore dhe krim të organizuem si dhe Sokol Hajdinit, i akuzuem për lëndim të randë trupor, sot pritet me u shpall aktgjykimi.

Gjatë seancës së kalueme fjalën përfundimtare e kanë dhanë palët mbrojtëse, të cilët edhe nji herë e kanë kundërshtue aktakuzën e ngritun nga ana e Prokurorisë.

 

 

Shperndaje në: