Hapet ekspozita për ish-Presidentin Rugova, merr pjesë Thaçi

Muzeu i Kosovës – Sektori i Historisë sot ka me hapë ekspozitën historike me titull: “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në Shtet formimin e Kosovës”, me bashkautor Sadik Krasniqi dhe Besnik Rraci.

Kjo ngjarje organizohet me rastin e ditës së Presidentit të Republikës së Kosovës.

Ekspozita ka me u hap në orën 13:00.

Në hapjen e kësaj ekspozitë ka me marrë pjesë edhe Presidenti Hashtim Thaçi.

 

Shperndaje në: