E papritun: Vulin godet Kishën Serbe!

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka thanë se Kisha Ortodokse Serbe asht nji nga institucionet ma të respektueme në Serbi.

Ai ka thanë se i vlerëson rekomandimet e Kishës rreth çashtjes së Kosovës, mirëpo këto rekomandime nuk e përcaktojnë politikën e qeverisë serbe.

Vulin ka theksue se Serbia asht nji shtet laik ku politikanët marrin vendimet.

“Respekt dhe mirënjohje për kontributet e Kishës por Serbia asht nji shtet laik, ku politikanët e zgjedhun nga populli i marrin vendimet”

Shperndaje në: