Veç dy gjana femnat i duen n’krevet, por që nuk i thojnë asnjiherë! (kujdes, foto +18)

Femnat, nga natyra e tyne, duket sikur kërkojnë ma pak në krevet, por ashtu si mashkujt, edhe ato duen që jeta seksuale të mos bahet monotone. Atë pjesë të ditës që keni vetëm për vete, përpiquni të jeni ma shumë kreativë tue nxitë imagjinatën, por edhe tue praktikue dëshirat e secilit.

Mashkujt janë ma të hapun në drejtim të kërkesave që kanë në krevet dhe duen që edhe partnerja e tyne kështu të veprojë. Që intimiteti të jetë edhe ma argëtues, atëherë, djema, kini parasysh se partnerja juej, ka dy kritere prioritare që i don çdo natë në krevet, por nuk i thotë asnjiherë.

Jini ma agresivë

Të jeni të sigurt që nji natë e zjarrtë seksuale për çdo femën përshkruhet “seks agresiv” dhe kërkesat që femnat kanë gjithmonë lidhun me partnerët asht “seks ma agresiv”. Tue fillue që nga tërheqja e flokëve e për të vazhdue ma tej, femnat janë gjithmonë ok për seksin agresiv. Natyrisht, këtu nuk asht fjala për ta teprue (fantazia nuk ka limit), por ndoshta nji “grindje” e vogël në dhomën e gjumit mundet me ba mrekulli për jetën seksuale.

Trajtojeni si prostitutë

Ah, fantazitë! E bukura e tyne qëndron në faktin që shumë nga ato nuk realizohen. Por, ka shumë femna që nënvizojnë: ‘Jam lodhë tue qenë “zoja e mirë” në dhomën e gjumit.” “Jam lodhë tue ba dashni në mënyrë ma të butë dhe ma delikate të mundshme dhe thuejse njilloj në çdo kohë.” Ashtu si shumë të tjera kërkojnë që mashkujt munden m’i trajtue si prostituta, tue ndryshue rutinën, vendin, stilet apo edhe tue i pyetë partneret e tyne për atë që ju pëlqen ma shumë.

Shperndaje në: