Sensuale dhe provokuese, këto imazhe po thejnë rrjetin (kujdes, foto +18)

Në faqen “A different type of Art”, janë publikue disa fotografi nga David Dubnitskiy. Në këto foto shihen femnat sensuale, por edhe të përkushtueme ndaj punëve në fermë.

E deshun, provokuese, punëtore, këto janë imazhet që po bajnë xhiron e rrjetit, dhe që rrokum.tv i sjell edhe për ju.

Shperndaje në: