Zv.ministri i Financave flet për politikat fiskale në RROKUM (video)

Për politikat fiskale dhe reformimin e tyne ka fol sot në ‘Ditë Mbas Dite’ Zv.ministri i Financave Hyzer Gashi.

Ai tue fole per te bamit biznis ne Kosove, ka thane se ka nji ecje, por jo ne ate nivel te cilen vendi synon.

Simbas tij, asnji biznis, nuk mundet me fillue nese nuk ka nji stabilitet elektroenergjetik.

Gashi ka thane se vendit i vyn inventsimet edhe nga jashte edhe nga mbrenda.

Zv.ministri ka thane se deri ne permbylljen e ketij viti fiskal, duhet me nji ndertue nji strukture te deshirueshme, se kah dojme me orientue vendin.

Gashi ka fol edhe per shume tema, por per ma shume, shihne videon e plote. /RROKUM.TV

 

 

Emisioni i Plotë: 

 

Shperndaje në: