Rusia ndërmerr sulme masive në mija shtëpi dhe zyre

putin-3.jpg.size-custom-crop.1086x0

Autoritetet në SHBA ju kanë kërkue pronarëve të firmave të ndryshme të ruterave që të marrin masa mbrojtëse.

Kjo mbasi asht paralajmërue se hakerët rusë kanë marrë sulme në mija kompjuterë dhe zyre përreth botës.

Kjo ka ba që Gjykata të jap leje që FBI të sekuestrojë nji faqe, e cila do të përdorej nga hakerët për të kompromentue kompjuterë të ndryshëm përreth globit.

Shperndaje në: