Veseli e Haradinaj në Tiranë, kjo asht arsyeja

Lutjet e Mëngjesit sot mbahen në kryeqytetin e Shqipnisë, ku të ftuem janë edhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli dhe kryeministri, Ramush Haradinaj.

Ky aktivitet asht organizue nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, në të cilin pritet të marrin pjesë kryetarë të parlamenteve nga vendet e rajonit dhe të ftuem të tjerë të shumtë.

Shperndaje në: