Doni seks të çmendun? Qe çka duheni me ba (kujdes, foto +18)

Seksi asht nji burim i pafund i frymëzimit, por këshilla, me sa duket, nuk mundet me pasë mjaft. Këtë herë ju sjellim ato pak të pazakonta, kështu që zgjidhni atë që ju pëlqeni dhe rrisni pasionin në marrëdhanie.

Shkrimi në Syri:

1. Shikoni njëri-tjetrin duke masturbuar

– Lironi veten dhe shikoni njëri-tjetrin ndërsa ju pëlqeni pamjen.

2. Krijoni skenarin tuaj seksual

– Mendoni për atë që ju me të vërtetë gëzoni me partnerin tuaj dhe e ktheni atë në realitet. Mendoni për historinë tuaj ose skenën e filmit. Konsideroni një skenar nga fillimi në fund, në çdo detaj “të pista”. Ndonjëherë vetëm duke folur në lidhje me të mund të shkaktoj pasion të fortë – zbulon Kristin Eisinga, terapist seksi në San Diego.

3. Kontrolloni frymëmarrjen tuaj

– Edhe pse kjo këshillë nuk është revolucionare, ekspertët thonë se është shumë efektive. Merrni frymë thellë dhe merrni frymë disa herë para se të mendoni për seksin. Kjo do t’ju ndihmojë të relaksoheni në situatat kur ju jeni mendërisht hutuar apo të shqetësuar.

4. Praktika e seksit oral pa pritur një orgazmë

– Provoni teknika të ndryshme për të stimuluar partnerin. Merrni kohën tuaj dhe mos përqëndroheni në orgazmë.

5. Gëzojuni eksitimit

6. Mendoni për skena seksuale

7. Zhvilloni personalitetin tuaj seksual

8. Bëjeni diku ku nuk mundeni

9. Ndaloni së menduari

10. Gëzoni edhe kur nuk ka mundësi për seks.

Shperndaje në: