Kështu e zbuloni kush ju ka fshi prej Facebook

Dëshironi me i pa krejt njerëzit, të cilët ju kanë ba “unfriend” nga Facebook? Atëherë shtesa “Who deleted me” asht për ju.

Ndryshe nga Instagram dhe Twitter, Facebook asht vendi ku njerëzit flasin me miqtë e tyne të vërtetë.

Kështu, në mënyrë që mos me u “shokue” shumë, merreni sikur njerëzit jau kanë ba “unfollow”, e jo “unfriend”.

“Who deleted me” përfshin nji shtesë në Chrome që ju njofton sa herë që e “humbni” nji shok në Facebook.

Kur e klikoni linkun, ai ka me ju kallxue nëse jeni fshi nga lista e miqve të dikujt apo thjeshtë ai person e ka deaktivizue llogarinë e tij.

Kjo shtesë gjithashtu ju njofton edhe për miqt e ri./Rrokum.TV

Shperndaje në: