Nisin lutjet e mëngjesit në Tiranë me këto dy lutje interesante të Ilir Metës

Në Tiranë ka nisë Mëngjesi i Lutjeve me përfaqësues nga krejt Europa.

Presidenti i Shqipnisë, Ilir Meta, tha se jemi të bekuem për frymën e bashkëjetesës mes besimeve fetare.

“Lutemi për zgjidhjen e çashtjes së emnit të Maqedonisë, lutemi për ecjen para të dialogut të Kosovës dhe Serbisë”, tha Meta.

Shperndaje në: