Sali Berisha publikon foton e kryeredaktorit të gazetës, i përgjakun në protesta (foto)

Protesta e Opozitës në Shqipni ka eskalue në dhunë.

Ish kryeministri i Shqipnisë, Sali Berisha, sapo ka publikue fotografinë e kryeredaktorit të Gazetës, Rilindja Demokratike, Bledi Kasmi.

Gazetari shqiptar shihet i përgjakun në ftyrë dhe në krye. Nuk dihet ende se si ka ardhë deri te ky moment i dhunës.

Shperndaje në: