Kështu e vlerëson Meta marrëveshjen për emnin e ri të Maqedonisë

Përmes nji postimi në Twitter, Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka përshëndet arritjen e marrëveshjes për emnin mes Greqisë dhe Maqedonisë.

Meta shprehet i gëzuem për arritjen e kësaj marrëveshje historike dhe thotë se ajo vjen në momentin e shumëpritun si nji perspektivë ma e qartë euroatlantike për Rajonin.

 

Statusi i plotë i presidentit Ilir Meta:

 

Shumë i gëzuar për marrëveshjen historike mbi emrin e Maqedonisë! Vjen në momentin e shumëpritur si një perspektivë më e qartë euroatlantike për rajonin tonë.

Vlerësim për kurajën e përgjegjësinë e lidershipit politik të dhe që kontribuan për këtë arritje të rëndësishme.

 

 

Shperndaje në: