‘Telstar 18’, topi zyrtar i krijuem nga Adidas për Rusia 2018

Në Kupën e Botës, Cristiano Ronaldo ka me pasë 12 kundërshtarë.

Ky asht “Telstar 18″, topi zyrtar i krijuem nga Adidas për Rusinë 2018.

Nji sferë, që siç raporton ‘The Sun’, asht projektue shkencërisht për me zvogëlue zhbalancimin kur topi asht në fluturim.

“Telstar 18” u projektue për me pengue yje si Ronaldo gjatë goditjeve të dënimit dhe favorizon portierët, shpesh viktima të trajektoreve të vështira për me u llogaritë.

Na mbetet vetëm pak ditë për me pa nëse qëllimi asht realizue me të vërtetë.

 

 

Shperndaje në: