Doni seks të hatashëm natën e sotme? Provoni këto pozicione (kujdes, foto +18)

Pozita e “lugës” asht e mrekullueshme për intimitet në thelb asht seks dhe përqafime të kombinueme së bashku, por nganjiherë, njeriu dëshiron diçka ma shumë.

Dhe, për me ba seksin ma të zjarrtë, mundeni m’i përdor këto pesë pozita seksuale si ma poshtë:

1. Luga shërbyese

2. Luga e “qenit”

3. Luga e shtrime

4. Lugë lumi

5. Luga e argjendtë

Shperndaje në: