Postonte foto seksi në Instagram, i ndodhi ma e keqja (kujdes, foto +18)

Ajo ka trup joshës dhe asht gazmore – dhe këtë mundeni me pa ma së miri nëse i shikoni fotografitë në Instagram.

E, pikërisht këto foto ishin problematike, për kompaninë CP Rail.

Simbas CBC, Katelnikoff asht përjashtue nga puna në Nandorin e vitit të kaluem, mbasi kishte shkel “kodin e etikës dhe politikën për internetin dhe e-mailin”.

Katelnikoff beson se fotografitë cullak dhe ato me pak rroba në trup, që ajo i ka publikue në Instagram, si dhe disa gjana që i ka thanë në rrjetet sociale për punëdhanësin, kanë luejt rol në përjashtimin e saj nga puna.

Ajo punonte te kontrolli i biletave të trenit.

Ma poshtë mundeni me i pa disa prej fotove ma të nxeta të saj:

Shperndaje në: