Befasi, kështu arrihet orgazma ma e fuqishme! (kujdes, foto +18)

A e dini cila asht mënyra ma e mirë që nji femën me arritë orgazëm? Po ju japim nji ndihmë: Nuk asht as nëpërmjet seksit vaginal, as nëpërmjet atij oral dhe jo: As nëpërmjet stimulimit të klitorit.

Të paktën simbas nji studimi të fundit nga Qendra Kombëtare amerikane e Seksit dhe Sjelljes, me bazë në Universitetin e Indiana’s.

Studimi pyeti 1.931 të rritun amerikanë të moshës nga 18 deri në 59 vjeç, lidhun me llojin e seksit që janë angazhue dhe vuni në dukje ato marrëdhanie që rezultuen në orgazma ma të shpeshta.

Dhe, rezultatet munden me ju tronditë.

Për habinë e të gjithëve, rezultoi se seksi anal asht mënyra ma e besueshme me ba që nji grue me kalue në orgazëm, me 94% të të anketuemve që u përgjigjën se kanë kalue në orgazëm me sa herë që kanë ba seks anal.

Megjithatë, vetëm 31 % e femnave që morrin pjesë në studim thanë se kishin ba seks anal dhe rezultatet ka të ngjamë që të jenë diqysh ‘mashtruese’, për shkak të numrit të vogël të femnave të anketueme.

Në vend të dytë renditet seksi oral me ma shumë se 80% të të anketuemve që thanë se kanë kalue në orgazëm nëpërmjet tij. I treti, seksi vaginal me 65% dhe masturbimi i dyfishtë nëpërmjet partnerëve, me 63%.

kinopoisk.ru

Shperndaje në: