Kujdes! Këto pozicione të rrezikshme me thy penisin!

Marrëdhaniet seksuale, veç kënaqësisë, munden me shkaktue edhe dame për partnerin tuej.

Njihuni ma poshtë me 4 pozicionet ma te rrezikshme që munden me çue deri në thyemje të organit gjenital mashkullor:

1.Qendrimi i femrës poshtë

Nëse mashkulli rri lart, duhet të ketë kujdes se përplasja e shpejtë e organit me kockën pubike femërore mund të çojë deri në fraktura.

2. Femra poshtë dhe me kurriz nga partneri

Edhe ky kënd paraqitet shumë i rrezikshëm, pasi anatomia nuk e favorizon marrëdhënien tuaj seksuale.

3.”Varësja me perla”

Nëse mashkulli e vendos organin e tij mes gjinjve tuaj, ai mund ta bëj aq brutalisht ,sa ta dëmtojë atë.

4.Doggy Style

Ky pozicion është përgjegjës për 30% të frakturave të organit gjenital mashkullor.

 

Shperndaje në: