Janjic e thotë qartë: Qe marrëveshjet që nënshkruhen nga takimi Vucic- Thaçi

Me organizimin e takimit në nivel presidentësh në Brukasl, Komisioni Europian dhe përfaqësuesja e naltë e BE, Federica Mogherini, dëshirojnë të rinisin dialogun tash të ngrimë ndërmjet Serbisë e Kosovë, pohon Dusan Janjic.

Drejtori i Zyrës për Marrëdhanie etnike thotë se mbas takimit ndërmjet Aleksandar Vucicit dhe Hashim Thaçit duhen pritë marrëveshje politike rreth dy çashtjeve.

“E para asht ajo për formatin e ardhshëm të dhe përmbajtjen e negociatave, ndërsa e dyta, që asht me shumë randësi, çka asht ba deri tash, në veçanti, për Asociacionin e Komunave serbe./Danas

Shperndaje në: