Me kcy në bikini me nji ‘mama’ seksi si Laura (foto +18)

Kcejnë zbathun në lëndinë përpara shtëpisë së tyne Laura Torrisi dhe e vogla Martina Pierccioni.

Me të njajtin kostum si e ama shfaqet dhe vajza e vogël e aktores së njoftun italiane.

Artistja, e cila asht ba e njoftun me seritë televizive ‘Nder dhe Respekt’, e fejueme me Luca Betti, tregon format e saj perfekte.

 

Shperndaje në: