Rruga ‘B’ shndrrohet në ‘Pllazhë të vogël” (video)

Rruga “B” në Prishtinë asht vërshue nga shiu

Qytetarët kanë dërgue pamje në redaksinë e Indeksonline, ku lagja duket sikur të ishte në Plazhën e vogël të Ulqinit.

Sasi e madhe e ujit kalon nëpër asfalt, tue vështirësue kalimin e kambësorëve dhe të kerreve.

Shperndaje në: