Shpendi e jep nji njoftim të randësishëm për damet nga shiu në Prishtinë

Kreu i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka ba të ditun se të gjitha ekipet e komunës janë në terren për shkak të vërshimeve në qytet.

Ai ka thanë se situata asht stabile por tashma janë tue u marrë me damet që ka shkaktue shiu.

Ahmeti ka dhanë numrat kontaktuar nëse qytetarët kanë ndonji emergjencë.

“Të gjitha ekipet e komunës , të drejtorisë së Shërbimeve Publike e Drejtorisë së Inspekcionit janë në terren për shkak të vërshimeve në gjithë qytetit. Situata është stabilizuar sa i përket rreshjeve por tash po merremi me dëmet dhe stuatat emergjente sikurse ajo në shkollen Ismail Qemajli. Për çdo emergjencë kontaktoni në numrat tonë 080012233 dhe 080012244”, ka shkrue ai në llogarinë e tij në Facebook.

 

Shperndaje në: