Prezentohet raporti i “Javës Kundër Korrupcionit”

Koalicioni i OJQ-ve “Java Kundër Korrupcionit 2017”, sot organizon konferencë, për me shpalos ndikimet e raportimeve të rasteve në kuadër të “Javës Kundër Korrupcionit”.

Në këtë konferencë përfaqësuesit e koalicionit të OJQ’ve të “Javës Kundër Korrupcionit 2017” kanë me publikue përmbledhjen për raportimet dhe ndikimin e OJQ’ve të koalicionit “Java Kundër Korrupcionit 2017.

Pjesë e konferencës së përbashkët ka me qenë edhe ambasadori amerikan, Greg Delawie, i cili ka me mbajë fjalë rasti në lidhje me aktivitetet e javës dhe ndikimin e tyne në luftimin e korrupcionit.

 

 

Shperndaje në: