Kjo asht ora ideale me ba seks! (kujdes, foto +18)

Ora 15:00 asht perfektja me ba seks. Ky asht përfundimi që arriti Alissa Vitti, eksperte e hormoneve dhe autore e librit “WomanCode”, simbas nji studimi të saj.

Vitti sqaroi për Daily Mail se ka arritë në këtë përfundim tue studiue hormonet e mashkujve dhe femnave.

“Mashkujt janë ma të interesuem me inicue seksin gjatë kësaj kohe, sepse janë ma të aftë dhe japin nji përgjigje ma të mirë seksuale. Pse? Te mashkujt, niveli i testosteronit, nji hormon që rregullon performancën, kulom në mes të mëngjesit dhe mbasdite, ndërsa fillon me ra kur rritet niveli i estrogjenit. Ky i fundit asht hormoni primar i seksit për femnat, i cili kulmon mbasdite.” – sqaroi Vitti.

Simbas Vittit, ora ma e përshtatshme e të dyja gjinive rezulton pikërisht ajo 15:00.

Shperndaje në: