Kolarov fyen randë Xhakën dhe Shaqirin

Kapiteni i Serbisë, Aleksandar Kolarov, duket se nuk i ka pritë mirë gollat e Granit Xhakës.

Kolarov nga inati që realizuen dy golla kosovarët, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri, ka thanë për mediat serbe se festimi i gollave të dy kosovarëve ashy primitiv.

“Na jemi serbë, jemi mbi këtë nivel primitiv. Jemi 10 vjet para tyne që festojnë në këtë mënyrë”, ka thanë ai.

Shperndaje në: