Hoxhaj flet diçka për vizat

Enver Hoxhaj

Pjesë e punimeve të Kuvendit Zgjedhor të AAK ishte edhe Zavendëskryeministri i Kosovës, i cili asht nënkryetar i PDK’s, Enver Hoxhaj.

Ai tha se partitë po kalojnë në proceset e zgjedhjeve të mbrendshme dhe se nuk do të këtë zgjedhje të jashtme.

Hoxhaj tha se liberalizimi i vizave asht proces i pandalshëm mbasi simbas tij, Kosova i ka plotësue kriteret.

Shperndaje në: