Haradinaj rizgjedhet kryetar i partisë

aaakramboo

Kryeministri Haradinaj asht rizgjedhë kryetar i AAK’s.

Ai asht rizgjedhë në krye të partisë edhe për nji mandat katërvjeçar në kuvendin e tetë zgjedhor.

Ai ka thanë se me krenari e merr postin e kryetarit të partisë, por se ka përgjegjesi dhe punë.

“Me krenari me mburrje marrë përgjegjësinë me prijë AAK edhe pse ka përgjegjësi dhe ka punë. Rritja e Aleancës është edhe rritje e Kosovës dhe nuk do të ndalem. Projekti im me kandidaturë se si me krijuar një rrethanë për një kuadër për të gjithë qytetarët e vendit. E para për të pasur suksese duhet të jemi të bashkuar, p.sh sikur Xhaka dhe Shaqiri për më dhënë gola më shumë dhe me pasur një ekip serioz. Ne kemi punë para vetës për liberalizim, për zhvillim ekonomik dhe me rritjes të fuqisë vlerës së qytetarëve me rritje të pagave”, tha Haradinaj.

Shperndaje në: