Ky asht Këshilli i ri Drejtues i AAK’s (dokument)

Kuvendi i VIII Zgjedhor i Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës ka përfundue sot me sukses punimet.

Delegatët unanimisht kanë rizgjedhë Ramush Haradinajn, kryetar të AAK’s si dhe kanë zgjedhë Këshillin Drejtues të AAK’s në përbamje prej 73 anëtarë.

Shperndaje në: