Kush ishte ma i votuemi në Këshillin Drejtues të AAK’s? (foto)

AAK

Koordinatori Nacional për Qeverisje Lokale, Besnik Tahiri asht votue ma së shumti për anëtar të Këshillit Drejtues të Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës.

Votimi për KD të AAK asht bëa sot në Kuvendin e VIII Zgjedhor të AAK.

“Delegatët unanimisht kanë rizgjedhur Ramush Haradinaj kryetar të AAK-së dhe kanë zgjedhur Këshillin Drejtues të AAK-së në përbërje prej 73 anëtarë. Lista e Këshillit Drejtues është kjo në vijim: Besnik Tahirime 237 vota, Hajdar Sutaj 166…”, thuhet në njoftimin e AAK.

Shperndaje në: