Mbahet ndigjim publik për punëtorët e arsimit të viteve 90’ta

Sot Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi mban ndigjim publik.

Ndigjimi publik mbahet lidhun me Projektligjin  për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Republikës së Kosovës nga viti shkollor 1990/91 deri në vitin shkollor 1998/99.

Mbledhja e Komisionit mbahet në ora 11:00.

 

Shperndaje në: