S’ka golla në pjesën e parë të ndeshjes Brazil – Meksikë

Ndeshja e nji e tetës së finales mes Brazilit dhe Meksikës, ka përfundue pa golla mbas pjesës së parë.

Ishte Brazili që kishte ms shumë raste mbas kësaj pjese.

Statistikat e pjesës së parë i gjeni në pjesën e maposhtme.

 

Shperndaje në: