Apostolova takon anëtarët e Komisionit për Arsim

Shefja e Zyrës së BE’s, Nataliya Apostolova ka me u takue me Komisionin e Kuvendit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sport, Inovacion dhe Ndërmarrësi.

Takimi ka me u mbajt lidhun me ndikimin e mbështetjes së BE’s në arsim në Kosovë.

Takimi mbahet në ora 13:30.

 

Shperndaje në: