Vjen studimi i ri: Qe cilat janë të mirat e kafesë

Edhe përdoruesit ma të mëdhaj të kafesë kanë ma pak gjasa me vdek herët, krahasue me ata që nuk pinë kafe hiq.

Kështu ka tregue studimi i fundit i Institutit Nacional për Kancer i Britanisë së Madhe.

Me shumë se 1 milion njerëz vullnetarisht dhuruen gjak, dhe të dhana të tjera të nevojshme për me realizue këtë studim.

Ky asht lajm i mirë për ata që u pëlqen kafeja, madje rezultatet tregojnë se nuk ka randësi se për çfarë lloji të kafesë asht fjala.

Konsumuesit e kafesë kanë tregue rezultate ma të mira në shumicën e gjanave për të cilat u testuen.

Shperndaje në: