Nismës Socialdemokrate i shtohen dy deputetë, qe kush janë

Dy deputetë të komuniteteve, Etem Arifi nga Partia e Ashkalijve për Integrim dhe Veton Berisha nga Partia Liberale Egjiptiane i janë bashkue sot Nismës Socialdemokrate.

Këtë e ka ba të ditun, shefi i Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi.

Ai tha se Nisma ka me ofrue mundësi në grupin parlamentar të saj, po ashtu do të jenë pjesë e komisioneve.

Shperndaje në: