“Rroken” me fjalë Djuric-Jeremic

Marko Djuric, nënkryetar i këshillit të Partisë Progresiste Serbe ka thanë se Vuk Jeremic ka nji dëshirë të kthehet në pushtet, por problemi i tij i pazgjidhshëm asht se njerëzit në Serbi nuk i besojnë ma atij, .

Drejtori i të ashtuquejtunës Zyre serbe për Kosovën theksoi njiherit se populli e njeh dhe ndjen se kush po lufton me pshtue gjithçka që asht të paktën teorikisht e mundun në Kosovë

“Vuk Jeremic ka pare, prejardhja e të cilave asht heshtë, sepse ai mendon se mundet dhe e din shumë mirë se ai nuk ka asgja për të thanë për vete. Ai gjithashtu ka dëshirën që të kthehet në pushtet gja për të cilin asht gati me ba pothuejse gjithçka”, ka thanë Djuric.

Shperndaje në: