Foto nga mbërritja e Trump në Britani (foto)

Sa e ka prekë tokën e Mbretnisë së Bashkueme, Presidenti amerikan, Donald Trump, asht përshëndetë nga Ministri i Tregëtisë Ndërkombëtare në Britani, Liam Fox.

Përveç tij, atë e përshëndetën për mirëseardhje edhe përfaqësuesi i Mbretnshës Elizabeth II si dhe zyrtari kryesor operativ i Aeroportit Standsted, Brad Miller.

Shperndaje në: