Aksident i randë në rrugën Prishtinë-Mitrovicë

Nji aksident i randë ka ndodhë në rrugën Prishtinë-Mitrovicë.

Ma specifikisht, aksidenti ka ndodhë në katundin Stanovc, Komunë e Vushtrrisë.

Në aksident janë përfshi dy kerre dhe nji kombi bus.

Shperndaje në: