Publikohen filmimet e testeve nukleare gjatë ‘luftës së ftoftë’ (video)

Për pesë vitet e fundit, fizikantët dhe ekspertët në Laboratorin Kombëtar të Lawrence Livermore kanë qenë filma deklasifikues të testeve atmosferike bërthamore të kryeme në SHBA.

Ekipi ka vendosë rreth 6.500 nga 10.000 filmat e vlerësuem që janë krijue gjatë testimit të Luftës së Ftoftë.

Shperndaje në: