Trupi po ju paralajmëron për nji atak kardiak, nëse keni këto simptoma!

Trupi e paralajmëron njeriun për smundje të ndryshme në forma të çuditshme.

E njajta gja ndodh edhe për atakun kardiak. Trupi kalon në disa faza për nji muej rresht dhe ne fund të të gjitha fazave, pritet me ndodh ataku kardiak.

Informohuni ma poshtë dhe bani nji kontrroll mjekësor, nëse i gjeni dhe ju këto simptoma te vetja.

-Lodhje.
Preken reth 70% të femnave. Bahët fjalë për lodhje fizike ashtu si dhe lodhje mendore. Këto të fundit nuk shkaktohen vetëm në punë ose në familje. Këto ndodhin edhe për arsye se trupi juej nuk po funksionon ashtu siç duhet.

-Dhimbje të abdominaleve.
Këto kanë qënë 50% të arsyes pse bjen nji atak kardiak.

-Insomia.
Ndryshe pagjumësi. Prek 50% të femnave. Kjo ndodh si rezultat i tensionit apo presionit të gjakut.

-Marrje të ngadalëta të frymës.
Pamvarësisht përpjekjeve të tepërta, ju nuk mund të mbusheni me frymëmarrje aq sa doni.

-Rrehje të ç’rregullta të zemrës.
Herë të shpeshta e herë të ngadalëta, por asnjiherë me rrehje normale.

Shperndaje në: