Nëse doni me humb peshë tue ecë, qe sa hapa në ditë duheni me i ba

Ekspertët e kanë thanë prej kohësh që ecja jep rezultate ma të mira në ranien ne peshë se vrapi dhe të mundon shumë ma pak. Mirëpo, sa duhet të ecim?

Këshillohen jo ma pak se 10 mijë hapa në ditë në mënyrë që të djegen yndyrnat. Nji tjetër aspekt shumë i randësishëm i ecjes, asht edhe reduktimi i stresit…

Trajneri personal i disa prej emrave ma të njoftun të showbizit ndërkombëtar, këshillon që të bani 10 deri në 15 mijë hapa në ditë, me ritëm konstant dhe rezultatet nuk do të vonojnë të duken.

Nëse i llogarisim me kohë, do t’iu duhen rreth 45 minuta për të realizue planin!

Shperndaje në: