Futbollisti i vetëm kroat që nuk ia dha dorën Putin’it (video)

Futbollisti i Kroacisë, Josip Pivaric, asht ai i cili nuk ia ka dhanë dorën për ta përshëndetë presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, i cili së bashku me presidentin e FIFA’s, presidentin e Francës dhe atë të Kroacisë i përshëndetën nji nga nji lojtarët.

Shperndaje në: